Nieuw Logo Inspringtheater

Het Inspringtheater verbindt mensen met elkaar. Met zo min mogelijk middelen en met improvisatietalent van Wageningse studenten zetten de acteurs de verbeelding aan het werk; daar is alles mogelijk! Het Inspringtheater gaat de diepte in en stimuleert dialoog tussen mensen. Problemen worden op een speelse maar toch vaak ontroerende manier aangekaart. Het Inspringtheater draagt altijd net datgene bij wat de situatie kan gebruiken; verdieping, luchtigheid, openheid en humor.

Het Inspringtheater is voortdurend op zoek naar nieuwe enthousiaste spelers, jong en oud! Lijkt het jou leuk om mee te spelen in verschillende forumtheater voorstellingen over diverse thema’s, van landbouw tot scriptie schrijven, neem dan even contact met ons op!

Suzanne Prak is onze vaste regisseur en gespecialiseerd in forum theater. Zij begeleidt onze optredens van begin tot eind met veel enthousiasme en ervaring. Ook leert ze de spelers van het Inspringtheater de vele facetten van forumtheater op onze spellessen & workshops. Kijk voor meer informatie op haar website: www.puik.org

Suzanne1

Geertje Klaver is sinds oktober 2017 de nieuwe coördinator van Het Inspringtheater. Deze geboren en getogen Wageningse is een creatieve duizendpoot met een grote liefde voor theater, muziek en haar moestuin!  Ze is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld academie en naast haar werk als coördinator ontwerpt ze educatieve kunst projecten voor kinderen.

Geertje foto

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *